понеделник, 10 март 2014 г.

Пандишпаново руло

  Пандишпаново руло





Необходими продукти: 

5 големи яйца или 6 по-малки,
1 1/2 ч.ч. пресято брашно,
бакпулвер,
1 ч.ч. захар,
1 ампула есенция ром,
пудра захар за поръсване,
сладко по избор за намазване.

Начин на приготвяне:
Яйцата се разбиват заедно със захарта докато удвоят обема си.
Добавя се брашното и бакпулверът, а най - накрая есенцията ром.
В голяма плоска тава се постила лист хартия за печене и се слага сместа за рулото.
Разпределя се с шпатула равномерно и се пече в предварително загрята на 180 градуса фурна за 25 мин.
Като се изпече се оставя да се охлади добре.
Намазва се със сладко и се навива внимателно за да не се начупи.
Поръсва се с пудра захар.
Украсява се по желание.
Да Ви е сладко!

Ако използвате рецепта от този блог моля посочете  активен линк към рецептата!


Заповядайте в кулинарната ми група,която ще намерите ТУК, за   да творим заедно Кулинарни Вълшебства, а страницата на блога във Facebook можете на намерите ТУК
Благодаря Ви от сърце!


























Няма коментари:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...