Пандишпаново руло
Необходими продукти:
Необходими продукти:
5 големи яйца или 6 по-малки,
1 1/2 ч.ч. пресято брашно,
бакпулвер,
1 ч.ч. захар,
1 ампула есенция ром,
пудра захар за поръсване,
сладко по избор за намазване.
Начин на приготвяне:
Яйцата се разбиват заедно със захарта докато удвоят обема си.
Добавя се брашното и бакпулверът, а най - накрая есенцията ром.
В голяма плоска тава се постила лист хартия за печене и се слага сместа за рулото.
Разпределя се с шпатула равномерно и се пече в предварително загрята на 180 градуса фурна за 25 мин.
Като се изпече се оставя да се охлади добре.
Намазва се със сладко и се навива внимателно за да не се начупи.
Поръсва се с пудра захар.
Украсява се по желание.
Да Ви е сладко!
Ако използвате рецепта от този блог моля посочете активен линк към рецептата!
Заповядайте в кулинарната ми група,която ще намерите ТУК, за да творим заедно Кулинарни Вълшебства, а страницата на блога във Facebook можете на намерите ТУК
Благодаря Ви от сърце!
Ако използвате рецепта от този блог моля посочете активен линк към рецептата!
Заповядайте в кулинарната ми група,която ще намерите ТУК, за да творим заедно Кулинарни Вълшебства, а страницата на блога във Facebook можете на намерите ТУК
Благодаря Ви от сърце!
Няма коментари:
Публикуване на коментар