понеделник, 24 март 2014 г.

Ориз с гъби и маслини

Ориз с гъби и маслини



Необходими продукти:
 1 ч.ч. бланширан ориз, 
5-6 гъби печурки нарязанио на 4,
 3 стръка зелен лук, 
15-20 бр. черни маслини, 
на ситно нарязан магданоз, 
черен пипер, бял пипер, сол.


Начин на приготвяне: 
 Ориза се слага да се свари в подсолена вода 1:3 в съотношение ориз-вода. 
Отцежда се и се изплаква за да се премахне излишната скорбяла.
В тиган се слага мазнина и се задушават гъбите няколко минути. 
Прибавя се на ситно нарязания лук , а след това и маслините. 
Накрая се добавя и ориза и магданоза.
 Подправя се на вкус.


Заповядайте в кулинарната ми група,която ще намерите ТУК, за   да творим заедно Кулинарни Вълшебства, а страницата на блога във Facebook можете на намерите ТУК
Благодаря Ви от сърце!





Няма коментари:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...