Целувки
Необходими продукти :
1 белтък,
70 г. захар,
щипка сол
Начин на приготвяне:
Някъде бях чела,че белтъците трябва да престоят ден- два в хладилника и тогава били идеални за правене на целувки. Не знам защо е така ,но за всеки случай и аз ги оставям за следващия ден, а понякога за два и тогава ги разбивам и суша.
Белтъците се разбиват със захарта и щипката сол на твърда пяна.
Ако желаете да са с цвят, оцветете още докато разбивате белтъците,но аз съм фен на стандартният им бял цвят.
Ако желаете да са с цвят, оцветете още докато разбивате белтъците,но аз съм фен на стандартният им бял цвят.
Целувките се оформят по желание и се сушат за час и половина на 110 градуса с вентилатор на 2-ро и 3-то ниво от долу на горе.
Стават лъскави остават си бели и се изсушават прекрасно!
Стават лъскави остават си бели и се изсушават прекрасно!
Заповядайте в кулинарната ми група,която ще намерите ТУК, за да творим заедно Кулинарни Вълшебства, а страницата на блога във Facebook можете на намерите ТУК
Благодаря Ви от сърце!
Благодаря Ви от сърце!
.... а може да си направите и плоски целувки тип френски макарони ... всичко е въпрос на въображение
Няма коментари:
Публикуване на коментар