събота, 1 март 2014 г.

Пити-джоб

 Пити - джоб



Необходими продукти:
1 ч.ч. топла вода ,
 1 пак. суха мая ,
 4-5 с.л. растително олио , 
брашно до гладко еластично средно меко тесто.


Начин на приготвяне: 

Замесва се меко тесто и се остава да почине на стайна температура 5- 10 минути. Разделя се на топки и се разточват до около 10 мм. дебелина. 
Пекат се на силно загрята фурна около 250  градуса , като не се налага да се обръщат .



Като се извадят от фурната се покриват с кърпа за кратко за да се запази мекотата и еластичността на питката.

Не ги слагайте една върху друга и ги консумирайте веднага ,защото като се охладят стават твърди.
Идеални са за сандвичи.
Добър Апетит!

Заповядайте в кулинарната ми група,която ще намерите ТУК, за   да творим заедно Кулинарни Вълшебства, а страницата на блога във Facebook можете на намерите ТУК
                  
                












Няма коментари:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...