събота, 15 март 2014 г.

Ябълков щрудел


            Ябълков щрудел



 




 Необходими продукти:

3-4 яйца според големината, 
1 1/2 ч.ч. брашно, 
250мл. прясно мляко, 
1/2 к.ч. олио,
 500г. ябълки,
 1 ч.ч. захар, 
1 бакпулвер, 
1 пакетче канела, 
пудра захар за поръсване.







Начин на приготвяне:
Яйцата се разбъркват със захарта, прибавя се млякото и олиото.
 Пресява се брашното заедно с бакпулвера и се разбърква добре до гладка смес.
Ябълките се измиват и се настъргват.
 Прибавят се към сместа заедно с канелата.
Пече се на 180 градуса за 35 мин.
Като изстине се поръсва обилно с пудра захар.
Да Ви е сладко!




Заповядайте в кулинарната ми група,която ще намерите ТУК, за   да творим заедно Кулинарни Вълшебства, а страницата на блога във Facebook можете на намерите ТУК
Благодаря Ви от сърце!






  

                                                   





Няма коментари:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...