Ябълков щрудел
Необходими продукти:
3-4 яйца според големината,
1 1/2 ч.ч. брашно,
250мл. прясно мляко,
1/2 к.ч. олио,
500г. ябълки,
1 ч.ч. захар,
1 бакпулвер,
1 пакетче канела,
пудра захар за поръсване.
Начин на приготвяне:
Яйцата се разбъркват със захарта, прибавя се млякото и олиото.
Пресява се брашното заедно с бакпулвера и се разбърква добре до гладка смес.
Ябълките се измиват и се настъргват.
Прибавят се към сместа заедно с канелата.
Пече се на 180 градуса за 35 мин.
Като изстине се поръсва обилно с пудра захар.
Да Ви е сладко!
Заповядайте в кулинарната ми група,която ще намерите ТУК, за да творим заедно Кулинарни Вълшебства, а страницата на блога във Facebook можете на намерите ТУК
Благодаря Ви от сърце!
Необходими продукти:
3-4 яйца според големината,
1 1/2 ч.ч. брашно,
250мл. прясно мляко,
1/2 к.ч. олио,
500г. ябълки,
1 ч.ч. захар,
1 бакпулвер,
1 пакетче канела,
пудра захар за поръсване.
Начин на приготвяне:
Яйцата се разбъркват със захарта, прибавя се млякото и олиото.
Пресява се брашното заедно с бакпулвера и се разбърква добре до гладка смес.
Ябълките се измиват и се настъргват.
Прибавят се към сместа заедно с канелата.
Пече се на 180 градуса за 35 мин.
Като изстине се поръсва обилно с пудра захар.
Да Ви е сладко!
Заповядайте в кулинарната ми група,която ще намерите ТУК, за да творим заедно Кулинарни Вълшебства, а страницата на блога във Facebook можете на намерите ТУК
Благодаря Ви от сърце!
Няма коментари:
Публикуване на коментар