петък, 7 август 2015 г.

Запечени нектарини

Запечени нектарини





Необходими продукти:
3 нектарини
1 ч.л. сок от лимон
мед/ балсамова редукция


Начин на приготвяне:

Измиваме нектарините и ги разполовяваме като отстраняваме костилката им.
На оребрен тиган на умерена температура ги запичаме леко с разрязаната страна надолу.
От топлината отделят естествените си захари и се глазират.
Сервираме  като поливаме с лимонов сок и в случая аз използвах чаена лъжичка мед.
Да Ви е сладко!

 

Заповядайте в кулинарната ми група,която ще намерите ТУК, за   да творим заедно Кулинарни Вълшебства, а страницата на блога във Facebook можете на намерите ТУК
Благодаря Ви от сърце!




 

Няма коментари:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...