Петльови кълки
Необходими продукти:
6 броя пилешки долни бутчета
50г. горчица
4 яйца със среден размер
150г. кашкавал
сол,черен пипер
галета
Начин на приготвяне:
Смесете горчицата с кашкавала настърган на дребно ренде, две от яйцата сол и черен пипер.
Разбъркайте добре.
Облепете всяко бутче с тази кашкавалена панировка, след това оваляйте в галета , потопете в другите две яйца,които сте разбили на пяна и отново в галета и яйца.
Няма да Ви лъжа, ще се поизцапате,но Ви уверявам заслужава си.
Пържете на умерена температура в силно сгорещена мазнина, защото в противен случай ще се изпържат бърза отвън ,а от вътре ще останат сурови.
Получават се със страхотна кашкавалена коричка и вътре са невероятно сочни.
Отцедете готовите бутчета върху пласт кухненска хартия и поднесете топли.
Добър Апетит!
Заповядайте в кулинарната ми група,която ще намерите ТУК, за да творим заедно Кулинарни Вълшебства, а страницата на блога във Facebook можете на намерите ТУК
Благодаря Ви от сърце!
Необходими продукти:
6 броя пилешки долни бутчета
50г. горчица
4 яйца със среден размер
150г. кашкавал
сол,черен пипер
галета
Начин на приготвяне:
Смесете горчицата с кашкавала настърган на дребно ренде, две от яйцата сол и черен пипер.
Разбъркайте добре.
Облепете всяко бутче с тази кашкавалена панировка, след това оваляйте в галета , потопете в другите две яйца,които сте разбили на пяна и отново в галета и яйца.
Няма да Ви лъжа, ще се поизцапате,но Ви уверявам заслужава си.
Пържете на умерена температура в силно сгорещена мазнина, защото в противен случай ще се изпържат бърза отвън ,а от вътре ще останат сурови.
Получават се със страхотна кашкавалена коричка и вътре са невероятно сочни.
Отцедете готовите бутчета върху пласт кухненска хартия и поднесете топли.
Добър Апетит!
Заповядайте в кулинарната ми група,която ще намерите ТУК, за да творим заедно Кулинарни Вълшебства, а страницата на блога във Facebook можете на намерите ТУК
Благодаря Ви от сърце!
Няма коментари:
Публикуване на коментар