вторник, 11 август 2015 г.

Свински кюфтенца на шишчета


Свински кюфтенца на шишчета




 

 
Необходими продукти:

500г. кайма от свинско месо
средно голяма глава лук
черен пипер
сол
ситно нарязан магданоз
ако желаете добавете и 1 с.л. подправка за кайма

дървени шишчета
червена пиперка
лук






Начин на приготвяне:

Смесете каймата с наситнения лук и с подправките и магданоза.
Не слагаме нищо друго,защото трябва да стане стегната и да се задържи на шиша иначе ще се разпадне.
С намаслени ръце правим малки кюфтенца и редим на шишчетата резен лук, резен пиперка и кюфте и така докато свършат продуктите.





Печем на умерена температура като периодично обръщаме за да се изпекат от всички страни.
Аз използвах грил тиган,но ако имате скара или барбекю ги използвайте .
Добър Апетит!


Заповядайте в кулинарната ми група,която ще намерите ТУК, за   да творим заедно Кулинарни Вълшебства, а страницата на блога във Facebook можете на намерите ТУК

Благодаря Ви от сърце!


 
 

Няма коментари:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...