Свински кюфтенца на шишчета
Необходими продукти:
500г. кайма от свинско месо
средно голяма глава лук
черен пипер
сол
ситно нарязан магданоз
ако желаете добавете и 1 с.л. подправка за кайма
дървени шишчета
червена пиперка
лук
Начин на приготвяне:
Смесете каймата с наситнения лук и с подправките и магданоза.
Не слагаме нищо друго,защото трябва да стане стегната и да се задържи на шиша иначе ще се разпадне.
С намаслени ръце правим малки кюфтенца и редим на шишчетата резен лук, резен пиперка и кюфте и така докато свършат продуктите.
Печем на умерена температура като периодично обръщаме за да се изпекат от всички страни.
Аз използвах грил тиган,но ако имате скара или барбекю ги използвайте .
Добър Апетит!
Заповядайте в кулинарната ми група,която ще намерите ТУК, за да творим заедно Кулинарни Вълшебства, а страницата на блога във Facebook можете на намерите ТУК
Благодаря Ви от сърце!
Необходими продукти:
500г. кайма от свинско месо
средно голяма глава лук
черен пипер
сол
ситно нарязан магданоз
ако желаете добавете и 1 с.л. подправка за кайма
дървени шишчета
червена пиперка
лук
Начин на приготвяне:
Смесете каймата с наситнения лук и с подправките и магданоза.
Не слагаме нищо друго,защото трябва да стане стегната и да се задържи на шиша иначе ще се разпадне.
С намаслени ръце правим малки кюфтенца и редим на шишчетата резен лук, резен пиперка и кюфте и така докато свършат продуктите.
Печем на умерена температура като периодично обръщаме за да се изпекат от всички страни.
Аз използвах грил тиган,но ако имате скара или барбекю ги използвайте .
Добър Апетит!
Заповядайте в кулинарната ми група,която ще намерите ТУК, за да творим заедно Кулинарни Вълшебства, а страницата на блога във Facebook можете на намерите ТУК
Благодаря Ви от сърце!
Няма коментари:
Публикуване на коментар