петък, 26 юни 2015 г.

Пилешки сърца по селски


Пилешки сърца по селски



Необходими продукти:

500г. охладени пилешки сърца
3 дафинови листа
3 глави лук
2 моркова
200г. гъби
3 печени червени пиперки
3 домата
1/2 ч.л. чбрица
1 ч.л. червен пипер
1/2 ч.л. сол
1/2 връзка магданоз



Начин на приготвяне:

Измиваме пилешките сърца и ги варим в подсолена вода заедно с дафиновите листа докато се сварят.
Отцеждаме ги и можем да си приберем ароматното бульонче,което се е получило в бутилка във фризера и да го използваме по-нататък за някоя яхнийка.
В дълбок съд слагаме 1/3 ч.ч. олио и задушаваме сварените пилешки сърца заедно с 1/2 ч.л. сол за 8-10 мин.
Към тях добавяме нарязаните на полумесеци лук, настърганите моркови, нарязаните гъби,нарязаните на ивици червени пиперки и настърганите домати (аз ги смелих с чопъра).
Подправяме с чубрицата и червения пипер.
Оставяме на средна температура докато изври водата на доматите ( за около 25-30 мин.).
След като е готова вече ястието ни, поръсваме със ситно нарязания магданоз.
Можете да поднесете върху качамак или върху порция ориз.
Добър Апетит!

Заповядайте в кулинарната ми група,която ще намерите ТУК, за   да творим заедно Кулинарни Вълшебства, а страницата на блога във Facebook можете на намерите ТУК
Благодаря Ви от сърце!

източник на рецептата ТУК









4 коментара:

Анонимен каза...

рецептата е от "Супичка",споменавайте си източниците,бъдете коректна

Elena Dimitrova каза...

Хубаво оглеждайте преди да обвинявате, споменала съм източник и като цъкнете излиза рецептата в Супичка

Анонимен каза...

добавихте го после

Elena Dimitrova каза...

Не е вярно!
Мразя,когато хората пишат само за да се заядат. Огледайте добре публикациите ми и вижте,че навсякъде,където е взаимствана рецепта е добавен активен линк!
Бъдете по-позитивни и не се заяждайте, живота е кратък!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...