Руло с мортадела
Необходими продукти:
9 парчета мортадела
125г. крема сирене
200г. заквасена сметана
копър
2 стръка пресен лук
черен пипер на вкус
Начин на приготвяне:
Разбъркваме добре до гладка консистенция заквасената сметана и кремата сирене , слагаме вътре ситно нарязаните пресен лук и копър и подправяме ако е необходимо със сол .
Слагаме и черен пипер.
Върху пласт стреч фолио, нареждаме резените мортадела като застъпвяме всяко със следващото парче и разнасяме равномерно сместа ,която направихме.
Завиваме на стегнато руло като бонбон.
Оставяме да стегне в хладилник поне за час преди да поднесем.
Може да замените колбаса с такъв по Ваш избор както и плънката.
Добър Апетит!
Заповядайте в кулинарната ми група,която ще намерите ТУК, за да творим заедно Кулинарни Вълшебства, а страницата на блога във Facebook можете на намерите ТУК
Благодаря Ви от сърце!
Необходими продукти:
9 парчета мортадела
125г. крема сирене
200г. заквасена сметана
копър
2 стръка пресен лук
черен пипер на вкус
Начин на приготвяне:
Разбъркваме добре до гладка консистенция заквасената сметана и кремата сирене , слагаме вътре ситно нарязаните пресен лук и копър и подправяме ако е необходимо със сол .
Слагаме и черен пипер.
Върху пласт стреч фолио, нареждаме резените мортадела като застъпвяме всяко със следващото парче и разнасяме равномерно сместа ,която направихме.
Завиваме на стегнато руло като бонбон.
Оставяме да стегне в хладилник поне за час преди да поднесем.
Може да замените колбаса с такъв по Ваш избор както и плънката.
Добър Апетит!
Заповядайте в кулинарната ми група,която ще намерите ТУК, за да творим заедно Кулинарни Вълшебства, а страницата на блога във Facebook можете на намерите ТУК
Благодаря Ви от сърце!
Няма коментари:
Публикуване на коментар