Пърленки с кашкавал
У дома обожаваме пърленките и си ги приготвяме в различни вариации, от най-обикновената ПЪРЛЕНКА, която консумираме със скара,салати или като допълнение към някое сготвено ястие до ПЪРЛЕНКА С ПЛЪНКА , ЗАТВОРЕНА ПЪРЛЕНКА С ПЛЪНКА или такава приготвена в здравословен вариант като ПЪЛНОЗЪРНЕСТА ПЪРЛЕНКА
За ПИЦА НА БАРБЕКЮ отново съм заложила на любимата пърленка за основа
Каквато и да изберете да приготвите, уверявам Ви няма да сгрешите!
Необходими продукти:
2 бр. ПЪРЛЕНКИ
150 г. кашкавал
Начин на приготвяне:
Загрейте фурната ако имате функция " грил" на 200градуса. или ако нямате такава функция загрейте на същите градуси ,но само горен реотан.
В тава с постлан пласт хартия за печене сложете пърленките (рецептата за тях вижте ТУК) и покрийте всяка с обилно количество кашкавал.
Полейте с тънка струйка олио или зехтин и изпечете до получаване на златиста коричка.
Като са готови нарежете на парченца като пица и поднесете докато са още топли.
Можете да консумирате както само със зеленчукова салата, така и са прекрасна добавка към ястия с месо, а за не и само така да си ги хапнете
Добър Апетит!
Заповядайте в кулинарната ми група,която ще намерите ТУК, за да творим заедно Кулинарни Вълшебства, а страницата на блога във Facebook можете на намерите ТУК
Благодаря Ви от сърце!
У дома обожаваме пърленките и си ги приготвяме в различни вариации, от най-обикновената ПЪРЛЕНКА, която консумираме със скара,салати или като допълнение към някое сготвено ястие до ПЪРЛЕНКА С ПЛЪНКА , ЗАТВОРЕНА ПЪРЛЕНКА С ПЛЪНКА или такава приготвена в здравословен вариант като ПЪЛНОЗЪРНЕСТА ПЪРЛЕНКА
За ПИЦА НА БАРБЕКЮ отново съм заложила на любимата пърленка за основа
Каквато и да изберете да приготвите, уверявам Ви няма да сгрешите!
Необходими продукти:
2 бр. ПЪРЛЕНКИ
150 г. кашкавал
Начин на приготвяне:
Загрейте фурната ако имате функция " грил" на 200градуса. или ако нямате такава функция загрейте на същите градуси ,но само горен реотан.
В тава с постлан пласт хартия за печене сложете пърленките (рецептата за тях вижте ТУК) и покрийте всяка с обилно количество кашкавал.
Полейте с тънка струйка олио или зехтин и изпечете до получаване на златиста коричка.
Като са готови нарежете на парченца като пица и поднесете докато са още топли.
Можете да консумирате както само със зеленчукова салата, така и са прекрасна добавка към ястия с месо, а за не и само така да си ги хапнете
Добър Апетит!
Заповядайте в кулинарната ми група,която ще намерите ТУК, за да творим заедно Кулинарни Вълшебства, а страницата на блога във Facebook можете на намерите ТУК
Благодаря Ви от сърце!
2 коментара:
супер рецепти но виждам трудно а надписите са зелени на зелен фон. има ли начин да се промени или едното или другото.благодаря
Ще видя какво можем да измислим :)
Публикуване на коментар