неделя, 30 ноември 2014 г.

Бисквитена торта с домашен крем

 Бисквитена торта с домашен крем






Тортичката е изключително лесна за направа и с уникален вкус, а ако я опитате, ще се уверите, че няма по-вкусен крем от домашния и никога повече няма да опитате от стандартните бисквитени торти с нишестените кремове.

И така за започваме ....



.... необходими са Ви:
1 1/2 големи опаковки бисквити "Закуска", 4 яйца, 1 л. прясно мляко, 1 ч.ч. захар, 1 ч.ч. брашно, 2 ванилии.







Начин на приготвяне:

500мл. от млякото завираме в подходящ съд заедно с ванилийките, а останалата част разбиваме заедно с яйцата, захарта и брашното.
След като е завряло млякото на тънка струйка с непрекъснато бъркане прибавяме яйчената смес и отново връщаме на котлона, на умерен огън , докато се сгъсти, като разбъркваме за да не загори. Охлаждаме леко.
В подходяща тавичка слагаме пласт крем, след това редим бисквитите и така докато свършат продуктите като най-отгоре завършваме с крем.
Слагаме в хладилника да стегне поне за 3 часа, а най-добре е да се направи предната вечер.
Да Ви е сладко!


Заповядайте в кулинарната ми група,която ще намерите ТУК, за   да творим заедно Кулинарни Вълшебства, а страницата на блога във Facebook можете на намерите ТУК
Благодаря Ви от сърце!












Няма коментари:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...