събота, 10 май 2014 г.

Картофени шницели с шунка и кашкавал


        Картофени шницели с шунка и кашкавал







Необходими продукти: 

2 средни картофа, 
 2 яйца,
 4 с.л. брашно, 
 1 пакетче бакпулвер, 
3 стръка зелен лук/ 1 глава стар лук, 
200 г. шунка (може и друг колбас по избор), 
1/2 връзка магданоз,
 100 грама кашкавал, 
сол, черен пипер.




Начин на приготвяне: 
Картофите се обелват и се настъргват(аз ги настъргах на ситно ренде),  както са  сурови към разбитите яйца и настъргания кашкавал. Разбърква се много добре. 
Прибавят се на ситно нарязаните магданоз, пресен лук, шунката, както и бакпулвера и брашното. Подправя се на вкус. 












Разбърква се отново.
Сгорещява се мазнина и се с лъжица се сипват да се изпържат.
 Много лесно се обръщат с помощта на две шпатули, след което се оставят върху кухненска хартия да се абсорбира излишната мазнина!Добър Апетит!


Източник: zajenata.bg


Заповядайте в кулинарната ми група,която ще намерите ТУК, за   да творим заедно Кулинарни Вълшебства, а страницата на блога във Facebook можете на намерите ТУК
Благодаря Ви от сърце!








Няма коментари:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...