Гъби кладница с масло и чесън
Необходими продукти:
500г. гъби кладница
2 скилидки чесън
50г. краве масло
сол на вкус
Начин на приготвяне:
Накъсайте или нарежете на еднакви парчета гъбите като отстраните пънчетата.
Загрейте подходящ тиган или друг съд и разтопете маслото.
Сложете нарязаните на дребно скилидки чесън.
Разбъркайте колкото да се овкуси маслото и прибавете гъбите.
Задушете до готовност, но внимавайте да не станат жилави, ако се готвят по-дълго време.
Сервирайте веднага като като предястие или гарнитура и по желание може да поръсите със ситно нарязан пресен копър.
Добър Апетит!
Заповядайте в кулинарната ми група,която ще намерите ТУК, за да творим заедно Кулинарни Вълшебства, а страницата на блога във Facebook можете на намерите ТУК
Благодаря Ви от сърце!
Необходими продукти:
500г. гъби кладница
2 скилидки чесън
50г. краве масло
сол на вкус
Начин на приготвяне:
Накъсайте или нарежете на еднакви парчета гъбите като отстраните пънчетата.
Загрейте подходящ тиган или друг съд и разтопете маслото.
Сложете нарязаните на дребно скилидки чесън.
Разбъркайте колкото да се овкуси маслото и прибавете гъбите.
Задушете до готовност, но внимавайте да не станат жилави, ако се готвят по-дълго време.
Сервирайте веднага като като предястие или гарнитура и по желание може да поръсите със ситно нарязан пресен копър.
Добър Апетит!
Заповядайте в кулинарната ми група,която ще намерите ТУК, за да творим заедно Кулинарни Вълшебства, а страницата на блога във Facebook можете на намерите ТУК
Благодаря Ви от сърце!
Няма коментари:
Публикуване на коментар