вторник, 8 септември 2015 г.

Гъби кладница с масло и чесън

Гъби кладница с масло и чесън








Необходими продукти:

500г. гъби кладница
2 скилидки чесън
50г. краве масло
сол на вкус



Начин на приготвяне:


Накъсайте или нарежете на еднакви парчета гъбите като отстраните пънчетата.






Загрейте подходящ тиган или друг съд и разтопете маслото.
Сложете нарязаните на дребно скилидки чесън.
Разбъркайте колкото да се овкуси маслото и прибавете гъбите.






Задушете до готовност, но внимавайте да не станат жилави, ако се готвят по-дълго време.
Сервирайте веднага като като предястие или гарнитура и по желание може да поръсите със ситно нарязан пресен копър.
Добър Апетит!



Заповядайте в кулинарната ми група,която ще намерите ТУК, за   да творим заедно Кулинарни Вълшебства, а страницата на блога във Facebook можете на намерите ТУК
Благодаря Ви от сърце!

 

 




Няма коментари:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...