Магданозено песто
Необходими продукти:
1 голяма връзка магданоз
1 скилидка чесън ако обичате сложете и 2
около 30-35 мл. зехтин
една шепа кашу/орехи
сол
Начин на приготвяне:
В блендер сложете само листата без стеблата на магданоза, скилидката чесън и кашуто или орехите.
Посолете.
Докато се наситняват продуктите налейте на тънка струйка зехтина до получаване на гладка каша.
Ако не сте любители на известното песто "Дженовезе" то това определено ще Ви хареса!
Използвам магданозеното песто за овкусяване на паста,но може да се използва и за салати или зеленчукови ястия.
Добър Апетит!
Заповядайте в кулинарната ми група,която ще намерите ТУК, за да творим заедно Кулинарни Вълшебства, а страницата на блога във Facebook можете на намерите ТУК
Благодаря Ви от сърце!
Необходими продукти:
1 голяма връзка магданоз
1 скилидка чесън ако обичате сложете и 2
около 30-35 мл. зехтин
една шепа кашу/орехи
сол
Начин на приготвяне:
В блендер сложете само листата без стеблата на магданоза, скилидката чесън и кашуто или орехите.
Посолете.
Докато се наситняват продуктите налейте на тънка струйка зехтина до получаване на гладка каша.
Ако не сте любители на известното песто "Дженовезе" то това определено ще Ви хареса!
Използвам магданозеното песто за овкусяване на паста,но може да се използва и за салати или зеленчукови ястия.
Добър Апетит!
Заповядайте в кулинарната ми група,която ще намерите ТУК, за да творим заедно Кулинарни Вълшебства, а страницата на блога във Facebook можете на намерите ТУК
Благодаря Ви от сърце!
2 коментара:
Страхотна свежа идейка. ;)
Благодаря! Аз самата не съм особено голям фен на босилека и затова търся алтернативи!
Публикуване на коментар