сряда, 23 септември 2015 г.

Чеснови брускети с домати и босилек


Чеснови брускети с домати и босилек







Необходими продукти:

Хляб,какъвто предпочитате нарязан на филийки
2 скилидки чесън
зехтин 
домати
листа пресен босилек
морска сол




Начин на приготвяне:

Загрейте на умерена температура грил тиган или скара.
Нарежете доматите на кубчета като отделите предварително месестата водна част.
Нарежете листенцата босилек на ситно.
Смесете ги и ги овкусете със сол и зехтин.
Намажете всяка от страните на брускетите  (филийките)  със зехтин и изпечете от двете страни.
Веднага щом се изпекат натъркайте филийките с чесъна.
От топлината чесъна освобождава вкуса си и маслата и хляба получава невероятен вкус.
Сложете отгоре от доматите и босилека.
Нещо простичко за хапване ,но невероятно вкусно.
Опитайте!

Заповядайте в кулинарната ми група,която ще намерите ТУК, за   да творим заедно Кулинарни Вълшебства, а страницата на блога във Facebook можете на намерите ТУК
Благодаря Ви от сърце!

Няма коментари:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...