понеделник, 22 декември 2014 г.

Яхния от три съставки

Яхния от три съставки






Необходими продукти:

500г. свинско месо,
500г. кромид, лук,
500г. гъби
сол,черен пипер


Начин на приготвяне:


В мазнина се задушава свинското месо , предварително нарязано на еднакви парчета .

 След като се "запечата" , се намалява степента на котлона и под капак се оставя да къкри докато е почти готово. 
След това се прибавят лука, нарязан на полумесеци и гъбите.
Посолява се и се подправя с черен пипер.
Не се добавя нито вода, нито каквато и да е течност, но Ви уверявам , че се получава достатъчно сос,който с удоволствие си го изтопяваме с пресен хляб.
Оставя се за още 20 мин, на слаб огън и е готово за сервиране.



Заповядайте в кулинарната ми група,която ще намерите ТУК, за   да творим заедно Кулинарни Вълшебства, а страницата на блога във Facebook можете на намерите ТУК
Благодаря Ви от сърце!





2 коментара:

Unknown каза...

Изпробвах рецептата и много ми хареса. Беше ми чудно как с толкова малко продукти, стана такава вкусотия. Определено ще изпробвам и други твои рецепти :)

Elena Dimitrova каза...

Изключително ме радват думите ти Теди! Винаги се старая да представям достъпни и лесни за приготвяне рецепти,надявам се ,че успявам!
Благодаря отново!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...