петък, 6 март 2015 г.

Задушени гъби в масло и чесън

Задушени гъби в масло и чесън


Начин на приготвяне:

400г. гъби
3-4 скилидки чесън
1/2 връзка пресен копър
50г. масло / растителна мазнина ако сте веган или не желаете масло
сол
черен пипер

Начин на приготвяне:
Гъбите се почистват и се нарязват на "филийки"
В дълбок съд се сгорещява маслото/мазнината и се задушава леко чесъна ,който предварително е ситно накълцан.


Добавяме гъбите и задушаваме докато покафевеят и омекнат.
Най-накрая посоляваме със сол и подправяме с черен пипер.
Поръсваме обилно със ситно нарязан копър.
Оставяме още за около минута на котлона за да се слеят всички аромати и сервираме.
Да Ви е сладко!

Заповядайте в кулинарната ми група,която ще намерите ТУК, за   да творим заедно Кулинарни Вълшебства, а страницата на блога във Facebook можете на намерите ТУК
Благодаря Ви от сърце!



Няма коментари:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...