Задушени гъби в масло и чесън
Начин на приготвяне:
400г. гъби
3-4 скилидки чесън
1/2 връзка пресен копър
50г. масло / растителна мазнина ако сте веган или не желаете масло
сол
черен пипер
Начин на приготвяне:
Гъбите се почистват и се нарязват на "филийки"
В дълбок съд се сгорещява маслото/мазнината и се задушава леко чесъна ,който предварително е ситно накълцан.
Добавяме гъбите и задушаваме докато покафевеят и омекнат.
Най-накрая посоляваме със сол и подправяме с черен пипер.
Поръсваме обилно със ситно нарязан копър.
Оставяме още за около минута на котлона за да се слеят всички аромати и сервираме.
Да Ви е сладко!
Заповядайте в кулинарната ми група,която ще намерите ТУК, за да творим заедно Кулинарни Вълшебства, а страницата на блога във Facebook можете на намерите ТУК
Благодаря Ви от сърце!
Няма коментари:
Публикуване на коментар