вторник, 3 март 2015 г.

Маслинова паста

Маслинова паста







Необходими продукти:

1 шепа черни маслини
2-3 с.л. зехтин
1 голяма скилидка чесън






Начин на приготвяне:

Отстраняваме костилките на маслините и ги слагаме в тесен съд подходящ за пасиране, прибавяме леко пресованата скилидка чесън и зехтина.

Само една вметка в блендер или чопър става по-лесно пасирането отколкото с пасатор.




Тъй като маслините са достатъчно солени не добавяме сол.
Пасираме до гладка консистенция
Добър Апетит!



Заповядайте в кулинарната ми група,която ще намерите ТУК, за   да творим заедно Кулинарни Вълшебства, а страницата на блога във Facebook можете на намерите ТУК
Благодаря Ви от сърце!







Няма коментари:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...