сряда, 3 февруари 2016 г.

Веган заквасена сметана

Веган заквасена сметана





Необходими съставки:

1 ч.ч. сурово кашу, накиснато една нощ във вода
1/4 ч.ч. пресен лимонов сок + още 2 с.л. ако желаете допълнително да овкусите
1/4 ч.л. морска сол
1/2 ч.ч. вода





Начин на приготвяне:


Накиснете кашуто една нощ във вода.
Прецедете го и го сложете в мощен блендер.
Прибавете и останалите съставки и пасирайте за около минута, ако Ви е мощен блендера, ако не е продължете до получаване на кремообразна консистенция.


Присипете в подходящ добре затворен съд и съхранявайте в хладилник до 2 седмици.
Ако му добавите 1 ч.л. чесън на прах ще получе невероятен чеснов сос,който е подходящ за сандвичи и салати.
Добър Апетит!




източник на рецептата ТУК



Ако използвате рецепта от този блог моля  посочете  активен линк към рецептата!



Заповядайте в кулинарната ми група,която ще намерите ТУК, за   да творим заедно Кулинарни Вълшебства, а страницата на блога във Facebook можете на намерите ТУК
Благодаря Ви от сърце!













Няма коментари:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...