"Яйчени" лодки
Необходими продукти:
4 бр. пшенични багети
5бр. яйца от най-големия размер
120г. бекон
150г. настърган кашкавал
2-3 стръка зелен лук
80мл. течна сметана за готвене
сол,черен пипер на вкус
Начин на приготвяне:
Багетите издълбаваме , бекона запичаме в сух тиган докато стане хрупкав.
Яйцата разбиваме заедно със сметаната , прибавяме нарязания на ситно пресен лук, бекона и настъргания кашкавал.
Подправяме.
Пълним багетите със сместа и запичаме в предварително загрята фурна на 180 градуса за 20-25 мин. или до получаване на златист цвят.
Поднасяме топли
Добър Апетит!
Заповядайте в кулинарната ми група,която ще намерите ТУК, за да творим заедно Кулинарни Вълшебства, а страницата на блога във Facebook можете на намерите ТУКБлагодаря Ви от сърце!
Няма коментари:
Публикуване на коментар