четвъртък, 21 май 2015 г.

"Яйчени" лодки

"Яйчени" лодки









Необходими продукти:

4 бр. пшенични багети
5бр. яйца от най-големия размер
120г. бекон
150г. настърган кашкавал
2-3 стръка зелен лук
80мл. течна сметана за готвене
сол,черен пипер на вкус




Начин на приготвяне:

Багетите издълбаваме , бекона запичаме в сух тиган докато стане хрупкав.
Яйцата разбиваме заедно със сметаната , прибавяме нарязания на ситно пресен лук, бекона и настъргания кашкавал.

Подправяме.









Пълним багетите със сместа и запичаме в предварително загрята фурна на 180 градуса за 20-25 мин. или до получаване на  златист  цвят.
Поднасяме топли
Добър Апетит!



Заповядайте в кулинарната ми група,която ще намерите ТУК, за   да творим заедно Кулинарни Вълшебства, а страницата на блога във Facebook можете на намерите ТУКБлагодаря Ви от сърце!










Няма коментари:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...