Сладки с крема сирене и сушени червени боровинки
Необходими продукти:
100г. крема сирене на стайна температура
1 1/4 ч.ч. брашно
1 ч.л. бакпулвер
3/4 ч.ч. захар
1 яйце
1 ванилия
2 с.л. лимонов сок
1/4 ч.ч. меко краве масло
30г. сушени червени боровинки
Начин на приготвяне:
Разбийте кремата сирене и маслото заедно със захарта до получаване на гладка консистенция.
Прибавете и яйцето,ванилията,лимоновия сок,бакпулвера.брашното и отново разбъркайте с миксера.
След като се смесят много добре прибавете и червените боровинки,
Отново разбъркайте за да се разпределят в сместа.
С помощта на лъжица загребвайте от сместа и слагайте в тава с пласт хартия за печене.
Печете в предварително загрята на 180 градуса фурна за 15-20 мин. или до леко зачервяване.
Охладете!
Да Ви е сладко!
рецептата е адаптирана от ТУК
Ако използвате рецепта от този блог моля давайте активен линк към него!
Заповядайте в кулинарната ми група,която ще намерите ТУК, за да творим заедно Кулинарни Вълшебства, а страницата на блога във Facebook можете на намерите ТУК
Благодаря Ви от сърце!
Необходими продукти:
100г. крема сирене на стайна температура
1 1/4 ч.ч. брашно
1 ч.л. бакпулвер
3/4 ч.ч. захар
1 яйце
1 ванилия
2 с.л. лимонов сок
1/4 ч.ч. меко краве масло
30г. сушени червени боровинки
Начин на приготвяне:
Разбийте кремата сирене и маслото заедно със захарта до получаване на гладка консистенция.
Прибавете и яйцето,ванилията,лимоновия сок,бакпулвера.брашното и отново разбъркайте с миксера.
След като се смесят много добре прибавете и червените боровинки,
Отново разбъркайте за да се разпределят в сместа.
С помощта на лъжица загребвайте от сместа и слагайте в тава с пласт хартия за печене.
Печете в предварително загрята на 180 градуса фурна за 15-20 мин. или до леко зачервяване.
Охладете!
Да Ви е сладко!
рецептата е адаптирана от ТУК
Ако използвате рецепта от този блог моля давайте активен линк към него!
Заповядайте в кулинарната ми група,която ще намерите ТУК, за да творим заедно Кулинарни Вълшебства, а страницата на блога във Facebook можете на намерите ТУК
Благодаря Ви от сърце!
Няма коментари:
Публикуване на коментар