неделя, 6 юли 2014 г.

Хрупкав паниран пипер



                                                                           Хрупкав паниран пипер






Всичко ,което Ви е нужно е:
Пипер (по възможност по-месест), царевично брашно , галета и разбити 2 яйца за паниране, олио за пържене.

Начин на приготвяне: Пиперът се изпича, задушава се за да се покожи и се обелва. Панира се като се потапя в яйцата след това в царевичното брашно (панировките с царевично брашно стават по-хрупкави) после отново в яйца и накрая в галета.
Пържи се в силно сгорещена мазнина и се оставя след това върху хартия за  да се отдели излишната мазнина. Безсолен е поради липсата на сол , затова по желание добавете в галетата преди да оваляте пиперът!
Добър Апетит!

Няма коментари:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...