Кашкавал пане
Необходими продукти:
200г. кашкавал ( за 4 бр. по 50г. за всяко парче)
2 яйца
2 листа кори за баница
олио за пържене
Начин на приготвяне:
Всяка плочка кашкавал с дебелина от сантиметър,но не по-тънко, се завива в 1/2 кора за баница. Моите бяха много пресни и се понакъсаха,но ги закрепих една за друга и пак се получи чудесен резултат.
Потапят се в разбитите яйца и се оставя да се напои много добре от двете страни кората.
Пържи се в силно сгорещена мазнина.
Отцеждаме от излишната мазнина върху пласт кухненска хартия или салфетка.
Необходими продукти:
200г. кашкавал ( за 4 бр. по 50г. за всяко парче)
2 яйца
2 листа кори за баница
олио за пържене
Начин на приготвяне:
Всяка плочка кашкавал с дебелина от сантиметър,но не по-тънко, се завива в 1/2 кора за баница. Моите бяха много пресни и се понакъсаха,но ги закрепих една за друга и пак се получи чудесен резултат.
Потапят се в разбитите яйца и се оставя да се напои много добре от двете страни кората.
Пържи се в силно сгорещена мазнина.
Отцеждаме от излишната мазнина върху пласт кухненска хартия или салфетка.
Добър Апетит!
2 коментара:
Вкусна класика!
Невероятен стана!
Публикуване на коментар