Панирани палачинки
Необходими продукти за палачинките:
3 яйца
500мл. прясно мляко
2 ч.ч. брашно
щипка сода за хляб
(ако е необходимо добавете и малко вода да разредите сместа)
За плънката:
300г. Пушено месо , аз използвах жарен свински врат
Майонеза
2 с.л. кетчуп
2 яйца за паниране
Начин на приготвяне:
Направете си палачинките по стандартния начин , с описаните продукти по-горе ,които излизат 10 на брой.
Аз си направих домашна майонеза, а ако искате използвайте и купешка като сложите вътре кетчупа и накъсате месото.
Сложете от плънката около 1 пълна с.л. не повече в средата на всяка палачинка и завийте като пакетче.
Натопете в разбитите яйца и изпържете в добре загрята мазнина.
Отцедете върху салфетки или домакинска хартия.
Поднесете с подходяща гарнитура.
Ако са Ви допаднали рецептите с този блог , заповядайте в страницата на блога във Facebook , където ще ми е приятно да споделяте снимки с рецептите,които сте опитали както и мнения за тях. Ще се радвам да си комуникираме! Страницата ще намерите като щракнете ТУК
Необходими продукти за палачинките:
3 яйца
500мл. прясно мляко
2 ч.ч. брашно
щипка сода за хляб
(ако е необходимо добавете и малко вода да разредите сместа)
За плънката:
300г. Пушено месо , аз използвах жарен свински врат
Майонеза
2 с.л. кетчуп
2 яйца за паниране
Начин на приготвяне:
Направете си палачинките по стандартния начин , с описаните продукти по-горе ,които излизат 10 на брой.
Аз си направих домашна майонеза, а ако искате използвайте и купешка като сложите вътре кетчупа и накъсате месото.
Сложете от плънката около 1 пълна с.л. не повече в средата на всяка палачинка и завийте като пакетче.
Натопете в разбитите яйца и изпържете в добре загрята мазнина.
Отцедете върху салфетки или домакинска хартия.
Поднесете с подходяща гарнитура.
Ако са Ви допаднали рецептите с този блог , заповядайте в страницата на блога във Facebook , където ще ми е приятно да споделяте снимки с рецептите,които сте опитали както и мнения за тях. Ще се радвам да си комуникираме! Страницата ще намерите като щракнете ТУК
Няма коментари:
Публикуване на коментар