понеделник, 25 януари 2016 г.

Веган пармезан

Веган пармезан






Необходими съставки:

3/4 ч.ч. сурово кашу
3/4 ч.л. морска сол
1/4 ч.л. чесън на прах







Начин на приготвяне:

Сложете всички съставки в чопър или блендер и ги накълцайте за не повече от 10 секунди до получаване на нещо като трохи.



Можете да сервирате върху паста или различни видове салати.
Аз избрах да поднеса върху макарони със сос "Маринара".
Добър Апетит!




Хранителна информация в една супена лъжица:



калории: 44 ккал.
мазнини: 3 г.
наситени мазнини: 0,6 г.
въглехидрати: 3 г.
фибри: 0,7 г.
протеини: 1,8 г.
натрий: 92 г.


Източник на рецептата ТУК


     Ако използвате рецепта от този блог моля      посочете  активен линк към рецептата!



Заповядайте в кулинарната ми група,която ще намерите ТУК, за   да творим заедно Кулинарни Вълшебства, а страницата на блога във Facebook можете на намерите ТУК
Благодаря Ви от сърце!











Няма коментари:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...