вторник, 26 януари 2016 г.

Гъбена супа

Гъбена супа





Необходими продукти:

500 г. гъби печурки или кладница
300 мл. прясно мляко
500 мл. вода
60 г. масло
1 средна глава лук
пресен копър




Начин на приготвяне:

Почистете и нарежете гъбите.
В тенджерка сложете маслото и като се разтопи прибавете нарязания на ситно лук.
След като се задуши прибавете и гъбите и оставете докато омекнат на умерена температура.
След няколко минути сипете прясното мляко , а след това и водата.
Оставете да къкри за още 20 минути.
Подправете със сол и черен пипер на вкус и поднесете със ситно нарязан пресен копър.
Добър Апетит!



източник на рецептата ТУК



Ако използвате рецепта от този блог моля  посочете  активен линк към рецептата!



Заповядайте в кулинарната ми група,която ще намерите ТУК, за   да творим заедно Кулинарни Вълшебства, а страницата на блога във Facebook можете на намерите ТУК
Благодаря Ви от сърце!









Няма коментари:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...