петък, 21 декември 2018 г.

Разядка "Коледна елхичка"

Разядка "Коледна елхичка"




Продукти:

400г катък
400г сирене крема използвах овкусено с див лук
една шепа натрошени орехи
100г сирене чедър или друг вид твърдо сирене подходящо за настъргване
100г колбас аз използвах пушена шунка 



Приготвяне:
Сиренето се настъргва ,орехите се натрошават с помощта на блендер или чопър,а колбаса се нарязва на кубчета.
В купа се смесват всички продукти като първо хубаво размесвате кремата сирене с катъка , а след това добавяте и останалите продукти.
Разбърквате добре ако е необходимо посолявате и подправят с черен пипер.



Оставете за 30 мин. в хладилник да стегне сместа.
След това върху фолио за свежо съхранение слагате сместа и завивате с фолиото като оформяте като елхичка .
Оставяте за поне 30 минути да стегне вече оформената елхичка, след това изваждате и поставяте в подходяща чиния или плато и украсявате с маслини различни видове и цветове и клонки розмарин.
Звездата направих от сирене чедър с помощта на резец за сладки.
Поднесете с крекери или соленки.
Весели Празници!

Заповядайте в кулинарната ми група,която ще намерите ТУК, за страницата на блога във Facebook можете на намерите ТУК





Няма коментари:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...