Хлебни сандвич-рулца
Необходими продукти: Хляб за тостер или аз си направих хляба в хлебопекарната и по същият начин се нарязва като за тостер като използвах тази рецепта , топено сирене/сирене крема/ маргарин, кисели краставички, някакъв колбас по избор, кашкавал.
за панировката:
2 яйца, 1 1/2 с.л. натурално пшенично нишесте, щипка сол, 1 пакетче бакпулвер.
Начин на приготвяне: Хляба нарязах на филии (не трябва да е пресен тъй като ще стане на тесто, а от предният ден) и се разточва леко с точилката за да стане еластичен. Маже се с топено сирене след това се слагат киселите краставички, колбасът и кашкавала нарязани на ивички и всичко се слага в единия край на филията. Навива се на рулце като се внимава да не се разчупи.
Панировката се прави като се смесват всички продукти за нея и се разбърква до гладка каша. Рулцата се овалват в нея и се пържат в силно сгорещена мазнина за около по минута и половина от всяка страна или до златисто.Това е!
за панировката:
2 яйца, 1 1/2 с.л. натурално пшенично нишесте, щипка сол, 1 пакетче бакпулвер.
Начин на приготвяне: Хляба нарязах на филии (не трябва да е пресен тъй като ще стане на тесто, а от предният ден) и се разточва леко с точилката за да стане еластичен. Маже се с топено сирене след това се слагат киселите краставички, колбасът и кашкавала нарязани на ивички и всичко се слага в единия край на филията. Навива се на рулце като се внимава да не се разчупи.
Панировката се прави като се смесват всички продукти за нея и се разбърква до гладка каша. Рулцата се овалват в нея и се пържат в силно сгорещена мазнина за около по минута и половина от всяка страна или до златисто.Това е!
Няма коментари:
Публикуване на коментар