Кето брауни
Продукти:
5 яйца
1ч.ч. брашно от рожков
1/3 ч.ч. еритрол
1/3 ч.ч. олио (течна мазнина)
1/3 ч.ч. вода
1/3 ч.ч. натурално какао
1/4 ч.л. сол
1 ч.л. сода за хляб
Приготвяне:
Яйцата се разбиват с течните съставки , а след това се прибавят сухите съставки предварително смесени и пресяти през цедка.
Получава се кексово тесто,което изсипваме в тавичка с незалепващо покритие или с пласт хартия за печене.
Печем в предварително загрята на 180 градуса фурна за 20 минути.
Получава се уникално брауни много сочно, което гарнирах със заквасена сметана с добавен еритрол и сладко от горски пллдове ,които имах замразени във фризера и които загрях на котлона в касерола като отново добавих еритрол.
Можете да добавите ядки,кокосови стърготини.