Бишкотена Коледна къщичка
Продукти:
2 пакета бишкоти
400г течен шоколад
Захарни поръски
Приготвяне:
Всъщност няма нищо сложно в приготвянето на бишкотената къщичка и е необходимо само да поставите на плот или маса хартия за печене ,защото наистина изключително много се цапа наоколо и да поставите бишкотите една върху друга като ги слепвате с помощта на течен шоколад.
Най-добре е той да е бял за да не си личи където са слепени бишкотите.
Не описвам тази публикация ,защото е нещо супер сложно,а просто за да я има като идея.
Закрепвате стените и челната и задната част отново с помощта на течния шоколад,а предната част още преди да е слепена изрязвате с остър нож като вратичка,но много внимавайте да не се разсчупят бишкотите и да се наруши цялостта на отделните елементи.
Трябва да оставите добре да изсъхне шоколада за да не се разместят бишкотите.
Украсявате според Вашите предпочитания.
идеята е взаимствана от блога на Люси
Заповядайте в кулинарната ми група,която ще намерите ТУК, за страницата на блога във Facebook можете на намерите ТУК