EL's Home Cooking
понеделник, 20 февруари 2017 г.

Италиански кюфтенца с доматен сос и пармезан

›
Италиански кюфтенца с доматен сос и пармезан Продукти: 250г. свинско месо 250г, телешко месо 250г. говеждо месо 1 .ч...
2 коментара:
сряда, 15 февруари 2017 г.

Хляб с квас

›
Хляб с квас Вече съм ви показвала в отделна публикация как си захванах квас , но не съм ви представяла и приготвен с него хляб (В...
1 коментар:
петък, 3 февруари 2017 г.

Пълнени яйца

›
Пълнени яйца Продукти: 10 бр. яйца 3 с.л. майонеза  1 с.л. заквасена сметана/ цедено кисело мляко или гъсто кисело мля...
2 коментара:
вторник, 31 януари 2017 г.

Захващане на квас

›
Захващане на квас Съставки: Чиста суха купа или буркан 2 с.л. с връх пълнозърнесто брашно Около 100мл. топла вода ,но ...
7 коментара:
сряда, 25 януари 2017 г.

Баварска картофена салата

›
Баварска картофена салата Продукти: 500г, картофи 1 връзка репички ( 5-6 броя) 1 връзка пресен лук ( 1 главичка червен с...
четвъртък, 19 януари 2017 г.

Гъби с ориз на фурна

›
Гъби с ориз на фурна Вкусно основно ястие или перфектната гарнитура Вие си решете! Продукти: 2 ч.ч. бял бисерен ориз ...
сряда, 18 януари 2017 г.

Котешки езичета

›
Котешки езичета Продукти: 2 средно големи яйца 140г. захар 140г. брашно ванилия  Приготвяне: Разбийте н...
събота, 14 януари 2017 г.

Домашна паста

›
Домашна паста У дома сме фенове на пастата разбира се, ясно е и на домашното готвене,което за моя радост напоследък стана и модерно и в...
12 коментара:
петък, 13 януари 2017 г.

Оригиналният сос за дюнери

›
Оригиналният сос за дюнери Близо до вкъщи във Варна има една дюнерджийница където правят наистина божествени дюнери. На всеки,к...
20 коментара:
вторник, 10 януари 2017 г.

Хляб като от пекарна

›
Хляб като от пекарна Съставки: 3 ч.ч. бяло пшенично брашно (чашите са с вместимост от 250мл.) 300 мл. топла вода 15г. ...
3 коментара:
‹
›
Начална страница
Преглед на уеб версията
Предоставено от Blogger.