вторник, 29 септември 2020 г.

Кето брауни

 Кето брауни



Продукти:

5 яйца 

1ч.ч. брашно от рожков

1/3 ч.ч. еритрол

1/3 ч.ч. олио (течна мазнина)

1/3 ч.ч. вода

1/3 ч.ч. натурално какао

1/4 ч.л. сол

1 ч.л. сода за хляб




Приготвяне:

Яйцата се разбиват с течните съставки , а след това се прибавят сухите съставки предварително смесени и пресяти през цедка.

Получава се кексово тесто,което изсипваме в тавичка с незалепващо покритие или с пласт хартия за печене.

Печем в предварително загрята на 180 градуса фурна за 20 минути.

Получава се уникално брауни  много сочно, което гарнирах със заквасена сметана с добавен еритрол и сладко от горски пллдове ,които имах замразени във фризера и които загрях на котлона в касерола като отново  добавих еритрол.

Можете да добавите ядки,кокосови стърготини.







Няма коментари:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...